Hotell Bodø

Bodø har et godt utvalg av overnattingssteder, og man finner alt fra enkle bed & breakfast og gjestehus til moderne hoteller med høy standard. Det finnes også campingplass i Bodø, som ligger nær flyplassen.

De fleste hoteller i byen har 3 eller 4 stjerner, og tilbyr komfortabel overnatting med en rekke fasiliteter. Scandic Havet er et nytt hotell som åpnet sommeren 2014, og egner seg både for fritids- og forretningsreisende.

Flere hoteller i Bodø tilhører en bestemt hotellkjede – deriblant Clarion, Thon, Scandic og Radisson.

Hotellprisene i Bodø ligger stort sett på samme nivå som i andre norske byer, og bestemmes ut fra standard, beliggenhet og sesong. De fleste større hoteller tilbyr jevnlig spesialrabatter på overnatting i lavsesongen, som f.eks. weekend-tilbud.

Noen kjente hotell i Bodø er Clarion Collection Hotel Grand, Scandic Havet, Thon Hotel Nordlys og Radisson Blu Hotel Bodø.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Scandic Havet

Scandic Havet er et nytt 3-stjerners forretningshotell som ligger sentralt i Bodø. Hotellet er også byens høyeste, og har 17 etasjer. Scandic Havet befinner seg rett på bryggekanten, og herfra har man flott utsikt over havet og innseilingen. Nærmeste nabo er Bodøs nye kulturhus “Stormen”, og det er kun 3 minutters gange til shopping i Storgata og i kjøpesenteret “Glasshuset”.

Hotellet har 237 moderne rom i forskjellige størrelser, og standardutstyr består av minibar, TV, privat bad med hårføner, skrivebord samt trådløs internett-forbindelse.

Scandic Havet har Skybar øverst i bygningen, der man får panoramautsikt over havet. Andre fasiliteter på stedet er restaurant, treningssenter, sykkelutleie, billett-service samt konferanselokaler for opptil 600 personer.

For mer info: http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Bodo/Havet/

Radisson Blu Hotel, Bodø

Dette elegante 4-stjerners hotellet ligger sentralt i Bodø, nærmere bestemt ved havnen. Herfra har man flott utsikt over havet, og noen få skritt unna ligger butikker og kjøpesentre.

Radisson Blu Hotel har 13. etasjer, og øverst finnes baren “Top 13”. Stedet er svært populært både for turister og lokalbefolkningen, og gir gjestene flott panoramautsikt over havet og byen.

Ønsker man å besøke lokale severdigheter, er avstanden til Nordlandsmuseet 400 meter, og det er 300 meter til Bodø Domkirke.

Alle gjesterommene har elegant innredning og er utstyrt med minibar, TV, gratis trådløs internett-forbindelse samt privat bad med dusj eller badekar.

Hotellets gjester har gratis adgang til stedets treningsstudio, og man kan besøke Spa- og velværesenteret som tilbyr en rekke behandlinger. Andre fasiliteter består av restaurant, rom-service, bowlinghall, biljardbord, forretningssenter samt førsteklasses konferanselokaler – som har plass til 450 gjester.

For mer info: Bodøhotell.no

Rica Hotel Bodø

Rica Hotel Bodø er et 4-stjerners hotell med miljøvennlig profil, som ligger ved havnen i bysentrum. Hotellet holder til i Sjøgata, og det finnes en rekke butikker, restauranter og barer i nærheten.

Avstanden fra hotellet til Bodø Domkirke er 350 meter, og det er 500 meter til Nordlandsmuseet.

Rica Hotel Bodø har hyggelig og varm atmosfære, og alle gjesterom er utstyrt med minibar, TV, radio, privat bad samt gratis trådløs internett-forbindelse. Enkelte rom har i tillegg havutsikt.

Hotellet tilbyr frokostservering, og har konferanserom for opptil 250 personer. Andre fasiliteter på stedet er døgnåpen resepsjon, sykkelutleie, badstue og solarium.