Hotell Kristiansand

Leter du etter hotell i Kristiansand? Enten du skal på ferie eller forretningsreise vil du helt sikkert finne et hotell som passer akkurat for deg. Kanskje du ønsker å ta med familien på tur til Kristiansand Dyrepark?

Det er mange overnattingstilbud å velge mellom, både i og utenfor sentrum.

Kristiansand er en populær sommerby, og kan tilby besøkende en flott skjærgård og lange badestrender. I tillegg finnes museer, teater- og konserthus, dyrepark og badeland. Sentrum av byen er relativt kompakt, slik at man har gangavstand til de fleste attraksjoner og severdigheter.

Det finnes mange ulike hotelltyper i Kristiansand – deriblant forretningshotell, mellomklassehotell, familievennlig hotell, budget-hotell, ferieleiligheter, hostel og bed & breakfast.

Flere av hotellene i byen tilhører en bestemt kjede, og noen av dem er Radisson, Comfort Inn, Quality, Rica, Thon og Scandic. Hotellprisene i Kristiansand er som ellers i Norge, og varierer etter standard, beliggenhet og sesong.

De mest kjente hotellene i byen er Clarion Hotel Ernst, Rica Dyreparken Hotel, Radisson Blu Caledonien Hotel og Scandic Kristiansand Bystranda.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Rica Hotel Norge


I hjertet av Kristiansand ligger Rica Hotel Norge, som er et moderne kurs-og forretningshotell. Herfra har man handlegater, severdigheter og utelivsstrøk i umiddelbar nærhet. Det er også gangavstand til Bystranda, Fiskebrygga og Kilden teater- og konserthus.

Hotellets gjesterom og suiter har behagelige senger, air-condition, minibar, TV og eget bad. De romslige suitene har i tillegg boblebad og privat balkong.

I hotellbygningen finnes Cafe Dronningen – som serverer frokost-, lunsj- og middagsretter, og i toppetasjen kan hotellets gjester benytte takterrasse, trimrom og badstue. Andre fasiliteter på stedet er gratis sykkelutleie, døgnåpen resepsjon samt konferanselokaler for opptil 150 deltakere.

For mer info: Overnatting Kristiansand

Radisson Blu Caledonien Hotel

Radisson Blu Caledonien er et flott og stort 4-stjerners hotell, som ligger i sentrum av Kristiansand. Herfra har man kort avstand til bl.a. Fiskebrygga, Bystranda, Strandpromenaden og gågata “Markens”.

Alle gjesterom og suiter har fantastisk by- eller sjøutsikt, og standardfasiliteter består av TV, minibar, air-condition samt bad med hårføner. Både frokost og trådløs internett-forbindelse inngår i romprisen.

Radisson Blu Caledonien har flere serveringssteder i hotellbygningen, og gjestene har gratis adgang til hotellets døgnåpne treningsrom. Andre fasiliteter som tilbys er døgnåpen resepsjon, billett-service, parkeringsplass, rom-service samt kurs-/konferanselokaler for opptil 600 gjester.

For mer info: http://www.radissonblu.com/hotel-kristiansand eller http://www.billige-hotell.no/norge/kristiansand

Clarion Hotel Ernst

Det 4-stjerners Clarion Hotel Ernst har flott beliggenhet i Kristiansand sentrum, og herfra har man gangavstand til alle byens fasiliteter. Like i nærheten finnes gode shoppingmuligheter i byens gågate, og bare noen minutters gange unna finner man Strandpromenaden, Fiskebrygga, Bystranda og Kilden teater- og konserthus.

Hotel Ernst har eksistert helt siden 1858, og har idag 200 gjesterom i ulike størrelser. Hotellet har moderne interiør og veggene er dekorert med flott samtidskunst.

Alle gjesterom og suiter er komfortable, og har TV, minibar, strykefasiliteter samt eget bad med dusj eller badekar. Både frokost og trådløs internett-forbindelse inngår i romprisen.

Clarion Hotel Ernst tilbyr fasiliteter som topp moderne treningsstudio, badstue, restaurant, bar, konferanselokaler for opptil 1000 deltakere. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten.