Hotell Tønsberg

Skal du på ferie- eller forretningsreise til Tønsberg? Kanskje du leter etter et billig og bra hotell med sentral beliggenhet? Tønsberg har et variert utvalg av overnattingssteder, og man finner vandrerhjem, pensjonat, hostel, ferieleiligheter, mellomklassehotell, forretningshotell og fullservicehotell.

De fleste hoteller i Tønsberg tilhører en bestemt hotellkjede – deriblant Quality inn, Best Western og Thon.

Hotellprisene i Tønsberg ligger omtrent på samme nivå som i andre norske byer, og grovt sett kan man si at beliggenhet, standard og sesong avgjør prisnivået.

Tønsberg er en populær turistby sommerstid, og det er stor pågang ved byens hoteller i perioden juni – august. Planlegger du en Tønsberg-ferie i dette tidsrommet, anbefales det å bestille hotell i god tid før ankomst.

Maritim Hotel er Tønsbergs eldste hotell, og ble opprinnelig oppført i 1910 som sjømannshjem. Dagens bygning er fra 1955, og ble omgjort fra sjømannshjem til hotell på 1970-tallet.

Andre kjente hoteller i byen er Quality Hotel Tønsberg, Thon Hotel Brygga og Quality Hotel Klubben.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Maritim Hotell

maritimMaritim Hotell er et familiedrevet og hjemmekoselig 3-stjerners hotell, som ligger sentralt i Tønsberg. Hotellet er byens eldste, og ligger i et historisk område.

Fra Maritim Hotell har man gangavstand til shopping, uteliv og severdigheter i Tønsberg, og Slottsfjelltårnet ligger en kort spasertur unna.

Alle gjesterom på Maritim Hotell har TV, privat bad med dusj, kjøleskap og trådløs internett-forbindelse. Hotellet byr på gratis frokost hver morgen.

Maritim Hotell har både restaurant og bar, og det finnes gratis parkeringsplass på stedet. Andre fasiliteter er møte-/konferanserom for opptil 80 personer, rom-service og vaskeri.

For mer info: Overnatting Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel er et moderne 4-stjerners fullservice-hotell som ligger sentralt ved bryggen i Tønsberg. Hotellbygningens arkitektur er inspirert av byens maritime historie, og i samme bygg finner man Oseberg Kulturhus. Et opphold på Quality Hotel Tønsberg egner seg godt for både fritids- og forretningsreisende.

Det er gangavstand fra hotellet til shopping og uteliv, og severdigheter som Slottsfjelltårnet og Slottsfjellsmuseet ligger omlag 1 km unna.

Alle gjesterom og suiter er lyse og moderne innredet, og har TV, minibar, skrivebord, komfortable senger, gratis trådløs internett-forbindelse samt privat bad.

Quality Hotel har førsteklasses konferanseavdeling som har plass til opptil 1000 personer (i kulturhuset). Andre fasiliteter på stedet er treningsrom, relax-avdeling, kiosk, restaurant og bar.

For mer info: https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-tonsberg/

Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben har sentral beliggenhet i Tønsberg, og ligger flott til på bryggekanten i Nedre Langgate. Dette 4-stjerners hotellet egner seg like godt for familier som for forretningsreisende. Hotellet er kjent for sine populære sommershow – der kjente personer innen show-biz opptrer i høysesongen.

Det er godt utvalg av butikker, restauranter og barer i nærområdet, og kun 5 minutters gange til Tønsberg jernbanestasjon. Avstanden til Slottsfjellsmuseet er 1,2 km.

Quality Hotel Klubben har 145 moderne rom og suiter, og flere rom har nydelig sjøutsikt. Alle gjesterom har TV, bad med hårføner samt gratis trådløs internett-forbindelse. Enkelte rom har i tillegg balkong. Frokost er inkludert i romprisen.

Hotellet har café og bar, og tilbyr dessuten sykkelutleie. I tillegg finnes fasiliteter som døgnåpen resepsjon, rom-service samt konferanselokaler for opptil 635 deltakere.